Mica echipa Bebeluc.ro

Lansat in 2018, Bebeluc.ro este un magazin online de jucarii care sustine educatia prin joaca a copiilor. Cu jucarii educative inovatoare si atractive in acelasi timp, bebeluc.ro livreaza direct din stoc unelte potrivite pentru orice parinte preocupat de educatia copilului.

Una dintre metodele de educare si dezvoltare a copilului pe care o sustinem prin produsele noastre este metoda Montessori.

Toate brandurile cu care colaboram sunt alese dupa un proces riguros de studiu si testare.

Date companie

Bebeluc.ro este marca inregistrata a

SC OMEGA EVENTS MEDIA SRL

Reg. com.: J40/316/2011

CIF:27900691

Sediu social: Str Emil Garleanu, Nr 11, Bl. A8, Ap. 23, Cam. 2, Sector 3, Bucuresti, Romania

IBAN: RO68 INGB 0000 9999 0754 0661

Banca: ING BANK NV

Program de lucru

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Sambata: 9:00 - 14:00

Detalii contact

Mobil: +40785.277.777

Email: office @ bebeluc.ro

 

Povestea Learning resources

Learning Resources este lider mondial in productia de jucarii inovative, practice, indragite de catre copii, care ofera incredere profesorilor, educatorilor si parintilor deopotriva. Compania are peste 1100 produse in portofoliu care se vand in peste 80 de tari, adresand nevoia de invatare si joaca a copiilor, familiilor, prescolarilor, gradinitelor, caselor primare si chiar gimnaziu. Printre brandurile companiei regasim: Pretend & Play, Smart Snacks, New Sprouts, Gears! Gears! Gears!, Primary Science, now!Board, simple technology, Hands-On Standards publications, Rainbow Fractions si Reading Rods. Learning Resources are sediul in Vernon Hills, IL, cu reprezentanta in Europa in orasul Kings Lynn, resiunea Norfolk din Marea Britanie.

Misiunea

Misiunea Learning Resources este sa sustina activitatea educatorilor, procesorilor si parintilor prin furnizarea de solutii educative unice si de calitate inalta si, totodata, sa creeze experiente de invatare care satisfac nevoile individuale ale fiecarui copil. Produsele versatile Learning Resources includ seturi interactive, piesele de constructie care sustin diverse domenii de dezvoltare prin explorare, imaginatie si distractie. Create de cei mai buni educatori si profesori, produsele premiate international Learning Resources beneficiaza de increderea indrumatorilor si parintilor de peste 30 de ani.

Sale

Unavailable

Sold Out